Foqus Advies groeit! Op dit moment krijgen wij steeds meer interessante opdrachten en zijn wij ons team aan het uitbreiden met adviseurs. Om die groei verder vorm te kunnen geven zijn wij op zoek naar een Content Marketeer. Aan jou de taak om de organisatie verder op de kaart zetten. Daarbij zal je ondersteunende activiteiten op het gebied van officemanagement oppakken. Op dit moment zijn het twee functies die extern ingevuld worden, maar vanwege de groei is er één vaste functie voor 16 uur per week beschikbaar. 

16 uur · Locatie: Driebergen

 

WAT GA JE DOEN?

Jij zorgt ervoor dat Foqus Advies constant top of mind is bij onze (potentiële) opdrachtgevers. Een marketingstrategie opzetten zal het startpunt zijn. Jij denkt proactief mee over interessante onderwerpen en schakelt met je collega’s over vraagstukken uit de markt. Hoe je dat vervolgens invult, is volledig aan jou en we zijn benieuwd naar jouw creatieve ideeën. Je kan in ieder geval denken aan het schrijven en inplannen van social media content, het bedenken van passende marketingacties, maar ook het schrijven van artikelen. Op basis van marketingdata kijk je wat werkt of juist niet. Je analyseert gegevens en trekt vervolgens je conclusies. Jij durft te adviseren en zet vervolgens nieuwe acties op.  

Foqus Advies is een klein en hecht team en met elkaar hebben we mooie doelen voor ogen. De focus binnen de functie ligt op marketing maar jij pakt net zoals iedereen een intern project op om onze groei verder vorm te geven en de organisatie te professionaliseren. Jouw interne bijdrage zal liggen op het gebied van officemanagement, in de breedste zin van het woord. Je trekt interne projecten zoals een verwachte verhuizing in 2021 of het verder inrichten van het CRM-systeem. Je notuleert bij team overleggen, voert contractmanagement uit op softwarelicenties en ontzorgt hiermee het team van adviseurs. Maar, je zorgt ook dat praktische zaken zoals kantoorbenodigdheden en faciliteiten voor nieuwe medewerkers geregeld worden. Zoals je ziet, jij overziet alle interne processen, spreekt mensen eventueel aan op deadlines en bewaakt het totale overzicht.   

WIE BEN JIJ?

Jij bent een enthousiaste communicatieprofessional die het leuk vindt om verder te bouwen aan Foqus Advies. Je bent in staat om de vertaalslag te maken van inhoud naar concrete content en weet dit effectief te vermarkten. Daarnaast vind je het leuk om te ontzorgen. Je bent proactief in het oppakken van zaken en weet de balans te vinden tussen doorpakken en afstemmen waar nodig. 

WAT NEEM JE MEE?

Van jou verwachten we het volgende: 

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van communicatie of bedrijfskunde; 
  • Minimaal twee jaar werkervaring op het gebied van marketingcommunicatie en contentmarketing; 
  • Je bent tech-minded en hebt affiniteit met (analytische) contentmanagementtools, zoals Hubspot, Hootsuite en Google Analytics (ervaring met deze tools is een pré); 
  • Ervaring met het analyseren van (marketing) data.  

WAT BIEDEN WE JOU?

Je bent onderdeel van een klein en hecht team, waarbij jouw inbreng essentieel is voor de verdere groei van Foqus Advies de komende jaren. Jij krijgt naast verantwoordelijkheid dan ook veel vrijheid en ruimte om zelf je functie vorm te geven. Dit betekent in de praktijk dat je zelf je agenda indeelt. Inhoudelijk krijg je ook veel vrijheid, in zowel advisering als uitvoering. 

Daarnaast bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden: 

  • Salaris tussen de €2.400 en €3.200,- op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring 
  • 8% vakantiegeld 
  • 50% pensioenbijdrage 
  • Laptop en telefoon 
  • 25 vakantiedagen 
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km. 

De functie is voor 16 uur per week, waarbij van je verwacht wordt dat je (na Corona) in ieder geval op de vrijdag beschikbaar bent om op kantoor in Driebergen te zijn. We vinden het leuk en belangrijk om met elkaar te blijven sparren, van elkaar te leren maar ook om gezellig samen te lunchen en een drankje te kunnen drinken. De overige uren mag jij geheel naar eigen wens invullen gedurende de week. 

WIE ZIJN WIJ?

Foqus Advies is een adviesbureau op het gebied van personeelsmanagement. We bieden organisaties binnen de zorg advies, uitvoering en projectmanagement op maat. Onze visie is dat mensen het kloppende hart van de organisatie zijn. Iedereen moet de zorg krijgen die hij of zij verdient. Wij werken samen op een open, persoonlijke manier. Ieders input wordt op waarde geschat. Wij vinden het belangrijk dat ook jij de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. 

EN NU?

Is jouw interesse gewekt en past deze functie je goed? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen, dan kun je Ferdinand Vroon (directeur) bereiken op 085-002 75 31.