JUNIOR ADVISEUR.

Jij bent een enthousiaste en ambitieuze starter die wil werken bij een groeiend bedrijf dat zorginstellingen ondersteunt. Je wordt gelukkig vanheteffectief en efficiënt inrichten van HR- enrecruitment processendoordat jij weet wie je moet inschakelen om iets goed geregeld te krijgen! Als dat zo is, dan pas jij bijFoqusAdvies!  

32  – 40 uur · Locatie: Amersfoort (Landelijke opdrachten)
solliciteren

Foqus Advies ondersteunt zorgorganisaties met het effectief en efficiënt inrichten van HR- en recruitmentprocessen. Onze missie is de zorg beter maken. Onze adviseurs vervullen hierin een belangrijke rol tijdens de projecten die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Voor jou een prachtige kans om te laten zien wat je kunt en om door te groeien.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten en wil je meehelpen met de opbouw en het beheer van de expertise van Foqus Advies? Wij hebben een plek voor jou in ons team!

WAT GA JE DOEN?

Als junior adviseur ga jij aan de slag bij zorginstellingen met een vraagstuk op het gebied van HR of Recruitment. Samen met een (senior)adviseur vorm jij een duo dat het vraagstuk omzet naar een project. Jullie doen onderzoek naar het vraagstuk en komen met een gedegen advies om het aan te pakken. Dit advies implementeren jullie in de organisatie. Dit houdt in dat je aan de slag gaat met operationele werkzaamheden rondom projectmanagement en HR/recruitment. Daarnaast ben jij een sparringpartner voor de (senior)adviseur omtrent het projectplan. 

Een greep uit onze opdrachten:

  • Het opzetten van een recruitmentcampagne voor grootschalige werving; 
  • Het implementeren van een Applicant Tracking System (ATS) binnen de recruitmentafdeling; 
  • Het ontwikkelen en implementeren van recruitmentprocessen binnen de recruitmentafdeling; 
  • Het onderzoeken en opstellen van de candidate journey en candidate persona’s. 

Een dag uit het leven van een Junior Adviseur bij Foqus Advies
8:30 Je stapt het kantoor binnen bij jouw opdrachtgever en loopt naar de koffiezet automaat. Eerst een kop koffie! Ondertussen praat je met wat collega’s bij over het weekend. 
9:00 Tijd om aan de slag te gaan! Je bekijkt de sollicitanten die dit weekend zijn binnengekomen, loopt je e-mail door en plant een meeting voor de projectgroep ATS vernieuwing op verzoek van Ferdinand (senior-adviseur). 
10:30 De telefoon rinkelt! Het is een hiring manger die een spoedvacature bij jou wil uitzetten. Telefonisch vraag je de belangrijke details uit over de vacature en je publiceert hem online.  
11:00 Je bent net op tijd klaar met het publiceren van de vacature, want het is tijd voor je meeting met communicatie over de nieuwe werkenbijsite. Samen denken jullie na over de inrichting, beeldmateriaal en teksten! 
12:30 Lunchtijd! Het is mooi weer, gewapend met een broodtrommel loop je met een aantal collega’s naar buiten. Lunchen in de zon is geen straf. 
13:30 Je hebt een blok uitwerktijd in je agenda gezet, om de meeting van vorige week uit te werken. Met een groep betrokkenen hebben jullie samen het indiensttredingsproces doorgenomen. Aan jou de taak dit uit te werken en de bugs in het proces te achterhalen. 
15:30 De uitwerktijd zit erop! Je pakt nog wat kleine taken op waaronder een telefonische intake met een kandidaat, het controleren van een social media bericht en administratie. Voor je volgende meeting loop je nog even langs HR-advies om een complex arbeidsvoorstel door te nemen. 
16:15 De laatste meeting van de dag! Samen met senior-adviseur Ferdinand neem je het projectplan van deze opdrachtgever onder de loep. Jullie staan midden in de tweede fase: ‘creatie’ waarin er een aantal zaken worden aangeschaft en opgesteld zoals een ATS, werkenbijsite, processen en een vaste recruiter! 
17:00 Je neemt nog even je agenda door voor morgen, klapt je laptop dicht en wenst je collega’s een fijne avond. Het is welletjes. Op naar morgen! 

WAAR GA JE WERKEN?

Foqus  Advies is een ambitieus en groeiend adviesbureau het gebied van personeelsmanagement. Ons team is hecht, gedreven en kritisch. Onze adviseurs hebben verschillende opdrachten door het land maar we zoeken elkaar elke woensdag op in ons bijzondere kantoor bij de orthodoxe kerk in Amersfoort. Deze dag gebruiken we voor overleg, om onze expertise te delen en van elkaar te leren en te bouwen aan Foqus Advies. Eens per maand eten we gezamenlijk en geven we een avond invulling aan een concreet thema (bv. in de vorm van een workshop of met een gastspreker) tijdens onze ‘Focus op Foqus avond’.

Werken bij Foqus Advies betekent meebouwen aan het succes van een kleinschalig adviesbureau dat steeds meer bekendheid krijgt binnen de markt.

EN NU?

Herken jij jezelf in de functie van junior adviseur? Dan komen we graag met je in contact. Tijdens een kennismakingsgesprek op kantoor leren we je graag beter kennen.

Wil je eerst meer informatie over Foqus Advies en de functie? Neem contact op met Arianne van Donkelaar, 06-48437186 of arianne@foqus-advies.nl

solliciteer nu