ORGANISATIEADVISEUR (ZORG)

Voor onze toenemende uitdagende opdrachten in de zorg zoeken wij een organisatieadviseur. Je gaat als programmamanager, projectleider of adviseur aan de slag bij verschillende (zorg)organisaties met vraagstukken op het gebied van hr, recruitment of capaciteitsmanagement. 

32  – 40 uur · Locatie: Amersfoort (landelijke opdrachten)

WAT GA JE DOEN?

Als organisatieadviseur bij Foqus Advies ga je op interim-basis aan de slag bij opdrachtgevers binnen de zorg. Allereerst achterhaal jij de behoeften en knelpunten in de organisatie. Je durft hierover op elk niveau het gesprek aan te gaan. Vervolgens formuleer je een duidelijk projectplan dat jij zelfstandig of in samenwerking met een collega uitrolt binnen de organisatie. Tijdens de opdracht ben jij niet bang om verandering teweeg te brengen en projectuitdagingen ga je niet uit de weg. 

Aan wat voor opdrachten kun je denken:

  • Het herstructureren en implementeren van een volledige afdeling (recruitment, hr-service, planning) gericht op mensen, systemen, processen, data- en stuurinformatie en (arbeidsmarkt)communicatie;
  • Het klaarstomen van hr-afdelingen om datagericht te werken; 
  • Visieontwikkeling op het personeelsmanagement van een zorginstelling en het uitrollen hiervan;
  • Het vervullen van een interim-managementrol of programmamanagement.
solliciteren

WAAR GA JE WERKEN?

Wij zijn een ambitieus en groeiend adviesbureau het gebied van personeelsmanagement. Ons team is hecht, gedreven en kritisch. Onze adviseurs hebben verschillende opdrachten door het land maar we zoeken elkaar elke woensdag op in ons bijzondere kantoor bij de orthodoxe kerk in Amersfoort. Deze dag gebruiken we voor overleg, om onze expertise te delen en van elkaar te leren en te bouwen aan Foqus Advies. Eens per maand eten we gezamenlijk en geven we een avond invulling aan een concreet thema (bv. in de vorm van een workshop of met een gastspreker) tijdens onze ‘Focus op Foqus avond’.

EN NU?

Herken jij jezelf in de functie als organisatieadviseur (zorg)? Dan komen we graag met je in contact. Bel, mail, app of stuur je sollicitatie in via de button. Dan drinken we binnenkort bij ons op kantoor samen een bak koffie.

Wil je meer informatie over Foqus Advies en de functie? Neem dan contact op met Jennifer Schuurman via, 06-14852469 of jennifer@foqus-advies.nl

solliciteer nu