Ga naar de inhoud

Adviseur Elianne de Kat

Ellianne over team coaching

Ik ben Elianne de Kat. Vanaf 1 september 2023 ben ik werkzaam bij Foqus Advies als adviseur en organisatiebegeleider. Als meewerkend teamcoach begeleid ik momenteel een afdeling van het Leger des Heils. Ook begeleid ik de Verpleegkundige Adviesraad (VAR) in een ziekenhuis bij het positioneren van de verpleegkundige beroepsgroep in de organisatie.

Mijn ervaring

In de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende functies in de zorg mogen bekleden. Ik ben vier jaar actief geweest als landelijk bestuurder, ik heb gewerkt als docent op een hogeschool en ik ben zorgmanager geweest bij een grote eerstelijnszorg regio-organisatie. Daarnaast heb ik trainingen ontwikkeld en lezingen gegeven o.a. over vitaliteit, gedragsverandering en gezonde leefstijl. Ik ken de zorg van binnenuit, omdat ik zelf jarenlang gewerkt heb als manager en zorgprofessional.

Als vervolg op mijn master ‘Human Organizational Behavior’ ofwel begeleidingskunde, begeleid ik organisaties bij verandervraagstukken. Dit doe ik door middel van onderzoek en door het inzetten van begeleidingskundige interventies.

Mijn passie 

Ik beweeg me graag op verschillende lagen binnen een organisatie; organisatieniveau, teamniveau en individueel niveau. Ik geloof er namelijk in dat wat er op individueel niveau speelt, raakt aan patronen op teamniveau of organisatieniveau en andersom. Het is mijn passie om complexe veranderingen te begeleiden waarbij medewerkers in hun kracht (gaan) staan en organisatiedoelen behaald worden. Ik hou ervan om mijn expertise op een speelse manier in te zetten en om anderen zonder oordeel te ontmoeten. In mijn werk staat de menselijke maat centraal. Ik wil eraan bijdragen dat medewerkers zich gezien en gehoord voelen en de ruimte ervaren om te kunnen ontwikkelen. Persoonlijke verbinding, krachtige positionering en professionalisering staan daarin voor mij centraal.

Kennismaken met Elianne?

Heb jij een vraagstuk waar Elianne jouw zorgorganisatie bij kan helpen? Ze gaat graag met jou in gesprek over organisatieontwikkeling en de impact op teams en individuen. Elianne is bereikbaar via mail elianne@foqus-advies.nl of per telefoon 06 – 458 575 40.

Zakelijk profiel op Linkedin