Ga naar de inhoud

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving

Foqus Advies ondersteunt organisaties bij het navigeren door het complexe landschap van wetten en regels in de zorgsector. Wij helpen opdrachtgevers bij het identificeren, interpreteren en implementeren van de aldoor veranderende wet- en regelgeving binnen de zorg. Hierbij kunt u denken aan informatiebeveiliging, NEN7510, IAM, AVG, WKKGZ en TAZ, meer weten? 

Zorgeloos werken

Waar te beginnen?

We bieden concrete oplossingen rondom wet- en regelgeving binnen de zorgsector. Persoonlijk, efficiënt, effectief.

NEN7510 informatiebeveiliging

Onze oplossingen

Onze projectleiders en adviseurs sparren graag samen met jou over de verschillende thema’s rondom wet- en regelgeving. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het begeleiden van de implementatie van onder andere:

  • Informatiebeveiliging
  • NEN7510
  • IAM (Identity and Access Management)
  • AVG
  • WKKGZ
  • TAZ (Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn)

Wij begrijpen we dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw met je samen om een grondig inzicht te krijgen in jouw specifieke vereisten op het gebied van wet- en regelgeving. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie die perfect aansluit bij jouw organisatie.

Op het gebied van informatiebeveiliging is er veel te doen om de NEN7510 en de verdere inrichting van Identity and Access Management (IAM). Wil je meer weten over dit onderwerp? Adviseur Joris organiseert hierover op 6 maart 2024 een kennissessie. Klik hier voor meer informatie.

Per 1 juli is het WKKGZ aangepast. Zeggenschap voor zorgmedewerkers moet nu structureel geborgd worden. Hieraan gekoppeld is het arbeidsmarktprogramma Toekomstbestendige Arbeidsmarkt in Zorg en Welzijn (TAZ) van start gegaan om cultuurverandering rond dit thema te stimuleren. Wil je meer weten over dit onderwerp? Adviseur Bertine helpt je graag verder.

Wij ontzorgen je graag

Wil je meer informatie?

Joris Adviseur

Onze andere producten