Ga naar de inhoud

Instroom Ipse de Bruggen

Implementatie applicant tracking system (ATS) binnen verstandelijk gehandicaptenzorginstelling.

Aanleiding

Zorginstelling Ipse de Bruggen wilde na lange tijd recruitment weer centraal in de organisatie beleggen. Een goed functionerend applicant tracking sytem (ATS) is hiervoor onmisbaar. Veel kandidaten die waren afgevallen voor een bepaalde functie werden niet voor andere passende functies benaderd waardoor talent buiten de boot viel. Tijd voor verandering dus.

Onze aanpak

Vanuit Foqus Advies hebben we de vaste recruiter geholpen bij het opzetten, inrichten en verbeteren van de recruitmentprocessen binnen het ATS. Door veel te schakelen met de lijnmanagers, kandidaten én met het recruitmentprojectteam hebben we het systeem (OTYS) goed weten in te richten.

Het resultaat

Het resultaat is een vrijwel volledig geautomatiseerd recruitmentproces dat kandidaten automatisch matcht aan de functie die bij ze past. Kandidaten worden automatisch gemaild met passende vacatures en kunnen met één druk op de knop solliciteren met hun bestaande profiel. Met meer dan 100 openstaande vacatures per maand heeft het vaste recruitmentteam weer tijd en ruimte om te focussen op wat echt belangrijk is: talent binden en boeien voor de organisatie, want dat is waar het om gaat!

Wil je meer informatie?

Ferdinand Oprichter
Wij ontzorgen je graag

Wil je meer informatie?

Ferdinand Oprichter