Ga naar de inhoud

Over Foqus Advies

De zorg voor
elkaar

Vanuit hart en missie zetten we ons dagelijks in voor zorginstellingen en maatschappelijk georiënteerde organisaties. Via strategisch advies of interim-management bieden we concrete oplossingen op het gebied van instroom, behoud, uitstroom, wet- en regelgeving en zorg van de toekomst. Laat ons de zorg maken. Laat ons onze zorgen delen.
Persoonlijk, efficiënt, effectief.

Zo maken wij de zorg zorgeloos.

Vinden, boeien en binden

Mensen zijn het kloppende hart van een organisatie. Dat is onze vaste overtuiging. Maar hoe is de organisatie ingericht? Zijn er voldoende gekwalificeerde, gemotiveerde medewerkers? Hoe staat het met ziekteverzuim en personeelsverloop? Zijn processen geregeld en gedigitaliseerd? Zijn service, contracten en voorwaarden in orde? Foqus Advies zet zich in voor het vinden, boeien en binden van de juiste mensen voor de zorg. Onze werkwijze is doordacht en effectief, onze kracht de persoonlijke aanpak.

Laat ons de zorg maken

consultancy en advies voor zorgorganisaties intrinsiek gemotiveerd

Duurzaam resultaat voor continuïteit in
de zorgsector

Vanuit hart en missie bouwen we dagelijks aan gezonde zorg

Persoonlijke aanpak, bewezen methode, sterke zorgsector

Ben jij daadkrachtig, resultaatgericht en gedreven? En wil je je inzetten voor een duurzame zorgsector?

Concrete oplossingen, de beste zorg

Via strategisch advies of interim-management bieden we concrete oplossingen op het gebied van instroom, behoud, uitstroom, wet- en regelgeving en zorg van de toekomst. We stroomlijnen processen om ze efficiënter en effectiever te maken. We coachen, trainen, bouwen merken en teams. Aan de hand van onze bewezen methode werken we aan heldere doelen voor de lange termijn. We streven naar een duurzaam resultaat voor continuïteit in de zorg.

Wij zijn er voor jou

Wil je je aansluiten bij ons team? Hieronder vind je onze vacatures. We ontvangen ook graag open sollicitaties.