Ga naar de inhoud

De zorg voor elkaar

Foqus Advies heeft als missie om de zorg voor elkaar te bevorderen door concrete, duurzame oplossingen te bieden voor de volledige employee experience binnen de zorgsector. Zo kunnen we focussen op wat echt belangrijk is: goede zorg voor de patiënt, cliënt of bewoner. Op deze manier houden we de zorg gezond.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat (zorg)medewerkers het kloppende hart van organisaties vormen. Employee experience vormt dan ook de basis voor een succesvolle en bloeiende organisatie. Of het nu gaat om instroom, behoud, uitstroom, wet- en regelgeving of het anticiperen op toekomstige ontwikkelingen in de zorg: bij Foqus Advies zetten we ons in om zorgorganisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van de ervaring van hun personeel.
 
Dit doen we door middel van advies, begeleiding en de implementatie van effectieve strategieën, waaronder projectmanagement en teamcoaching. Op deze manier helpen we organisaties om een werkomgeving te creëren waarin werknemers optimaal presteren en waarin de kwaliteit van zorg en dienstverlening wordt verbeterd.
 
Wij hebben de zorg voor elkaar.

NEN7510 informatiebeveiliging

De zorg voor elkaar

Processen in kaart brengen. In een heldere analyse de verbeterpunten signaleren. En vertalen naar een advies voor betere zorg.