Ga naar de inhoud

Adviseur Joanne Pennings

“Vanaf mei 2022 ben ik onderdeel van het team van Foqus Advies als adviseur. Ik ben enorm enthousiast over het recruitmentvak en houd ervan om sociaal en procesmatig bezig te zijn. Gezamenlijk werken aan het behalen van een doel is iets waar ik veel energie van krijg.

Ik ben geboren en getogen in Veenendaal en woon daar nog altijd met veel plezier. Ik ben echt een familiemens en vind het heerlijk om met vrienden terrasjes te pakken en leuke dingen te ondernemen. Het geluk zit hem voor mij soms al in de hele kleine dingen zoals een bak koffie op de zondagochtend, de eerste zonnestralen in het voorjaar of het ontdekken van idyllische plekjes tijdens vakanties.

Van huis uit de passie voor de zorg meegekregen

Vanuit mijn ouders en zussen heb ik altijd al veel van de zorg meegekregen. Ook andere familieleden en veel vriendinnen werken in de zorg. Dat ze zo’n passie voor dit vak hebben is altijd heel bijzonder voor mij geweest. Het is een passie die ik deel: door mijn kennis en vaardigheden binnen hr en recruitment in te zetten binnen de zorg en de juiste mensen te werven.

De zachte kant van organisaties

In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde ontdekte ik dat mijn interesse met name ligt bij de zachte kant van organisaties zoals hr en recruitment. Het werken aan een sterk werkgeversmerk en het aantrekken en behouden van personeel zijn onderwerpen waar ik mij graag mee bezig houd. Gedurende mijn stages ben ik steeds meer het recruitmentvak ingerold. Na mijn studie heb ik ruim anderhalf jaar met veel plezier binnen de arbeidsbemiddeling gewerkt. Foqus Advies kende ik vanuit mijn afstudeerstage en het vak van adviseur is voor mij een passende vervolgstap.”

Kennis maken met Joanne?

Ze maakt graag tijd voor een kop koffie en is bereikbaar op: 06 11 13 14 64 of per mail: joanne@foqus-advies.nl

Zakelijk profiel op Linkedin