Ga naar de inhoud

Werven met zorg

Krapte op de arbeidsmarkt, een tekort aan geschikt personeel, stress, ziekteverzuim… HR-managers zitten met hun handen in het haar. Vooral binnen de zorg blijft het personeelstekort nijpend. De Groene Amsterdammer betoogt dat personeelstekort binnen de ggz niet alleen zorgt voor stress, maar ook voor onveilige situaties op de werkvloer. Ondanks het opkomen van flexbureaus en meer zzp-ers blijft het resultaat teleurstellend: het tekort blijft stijgen en de paniek bij de zorgprofessionals neemt toe.

Ontzorgen 

Als geen ander begrijpen wij hoe jij als HR-professional constant bezig bent met het wel en wee van jouw organisatie. En deze wervingsproblematiek maakt jouw rol er niet makkelijker op. Door de druk van de vele openstaande vacatures kun je je te weinig focussen op het welzijn van je interne organisatie. Je personeel is overspannen, overwerkt en fysiek overbelast. Evenals de Groene Amsterdammer vinden wij dit verontrustend. En wie zorgt er voor jou?

‘Werven met Zorg’ zo luidt onze missie.

Bij Foqus Advies geloven we dat er niet een snelle recruitment oplossing bestaat voor deze wervingsproblematiek. Het vraagt om een duurzame, bredere aanpak waarbij de werkgever zelf aan zet is. Deze aanpak begint met het stellen van de juiste de vragen.

‘En wat zijn dan die juiste vragen?’

Denk bijvoorbeeld aan: hoe is je interne organisatie gestructureerd, wie begeleidt de recruitment processen, wat voor systemen zijn er en welk ‘verhaal’ wil jouw organisatie vertellen. Door advisering, begeleiding en uitvoering van recruitment projecten helpen we jou met het realiseren van een betere, duurzamere vorm van personeelsmanagement. We zorgen ervoor dat jij ontzorgd wordt. Afhankelijk van jouw wensen schakelen we een aantal strategische partners in, zoals een tekstschrijver, een videograaf of een marketingbureau. Daarbij gaan we altijd voor het gewenste eindresultaat. Kortom: wij brengen Foqus op jouw HR- of recruitmentproject zodat jij de juiste mensen vindt voor jouw organisatie.

Wil je meer informatie?

Ferdinand Oprichter