AANGENAAM KENNIS TE MAKEN.

Foqus Advies is in 2016 opgericht door Ferdinand Vroon. Hij wilde zich bewust inzetten voor maatschappelijke organisaties, zoals zorginstellingen en het publieke domein.‘Wij doen ons werk altijd met een scherpe blik en Foqus op het eindresultaat, met ons hoofd én met ons hart.’

Even bellen?

Ferdinand – directeur

Ferdinand is een ervaren adviseur met passie voor de zorgbranche. Hij gaat voor een duurzaam resultaat door organisaties te ondersteunen bij verbetering van hun recruitment of HR strategie.
Lees meer over Ferdinand

Arianne Donkelaar

Arianne – adviseur

Zorgvuldigheid en efficiency zijn twee kernwoorden die Arianne het beste beschrijven. Ze is een jonge professional met een kritische en frisse blik. In haar werk is ze sociaal en georganiseerd.
Lees meer over Arianne

Gerrit Nauta Foqus Advies

Gerrit – adviseur

Gerrit heeft veel ervaring als hr-adviseur binnen de zorg. Vanuit die rol houdt hij zich bezig met het thema ‘binden en boeien van personeel’. Hij biedt graag een andere kijk op vraagstukken.
Lees meer over Gerrit

Jettie – marketeer

Jettie houdt de planning en organisatie van alle activiteiten scherp in de gaten en zet de puntjes op de i. Ze gaat voor kwaliteit zonder het einddoel uit het oog te verliezen.