AANGENAAM KENNIS TE MAKEN.

Foqus Advies is in 2016 opgericht door Ferdinand Vroon. Hij wilde zich bewust inzetten voor maatschappelijke organisaties, zoals zorginstellingen en het publieke domein.‘Wij doen ons werk altijd met een scherpe blik en Foqus op het eindresultaat, met ons hoofd én met ons hart.’

Even bellen?
Ferdinand Vroon

Ferdinand – directeur

Ferdinand is een ervaren adviseur met passie voor de zorgbranche. Hij gaat voor een duurzaam resultaat door organisaties te ondersteunen bij verbetering van hun recruitment of HR strategie.
Lees meer over Ferdinand

Arianne van Donkelaar

Arianne – adviseur

Zorgvuldigheid en efficiency zijn twee kernwoorden die Arianne het beste beschrijven. Ze is een jonge professional met een kritische en frisse blik. In haar werk is ze sociaal en georganiseerd.
Lees meer over Arianne

Laurentien Korteweg

Laurentien – adviseur

Laurentien is een vrolijke adviseur die ziet dat iedere werknemer uniek is en daarin zijn eigen manier van werken heeft. Lees meer over Laurentien.

Tamara Verweij

Tamara – communicatie & officemanagement

Tamara regelt alles op het gebied van communicatie en officemanagement, zij is onze verbinder. Lees meer over Tamara.

Adviseur Joanne Pennings

Joanne – adviseur

Joanne is een leergierige bedrijfskundige met een kritische blik. Ze werkt resultaatgericht en procesmatig en wordt enthousiast van plannen en organiseren. Lees meer over Joanne.

Adviseur Jennifer Schuurman

Jennifer – manager

Socioloog Jennifer heeft een passie voor interactie, persoonlijke groei en maatschappelijke bevlogenheid. Ze is intern manager en ondersteunt daarnaast onze klanten met organisatie- en leiderschapsontwikkeling, interim-management en (team)coaching. Lees meer over Jennifer.