AANGENAAM KENNIS TE MAKEN.

Foqus Advies is in 2016 opgericht door Ferdinand Vroon. Hij wilde zich bewust inzetten voor maatschappelijke organisaties, zoals zorginstellingen en het publieke domein. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met drie enthousiaste adviseurs en een marketeer. Wij doen ons werk altijd met een scherpe blik en Foqus op het eindresultaat, met ons hoofd én met ons hart.

Even bellen?

Ferdinand – directeur

Ferdinand is een ervaren adviseur met passie voor de zorgbranche. Hij gaat voor een duurzaam resultaat door organisaties te ondersteunen bij verbetering van hun recruitment of HR strategie.

Pauline Thijssen adviseur Foqus Advies

Pauline – recruitment adviseur

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voor Pauline centraal. Samen met jou gaat ze op zoek naar het beste resultaat. Ze is in haar advies open, creatief en doortastend.

Jettie – marketeer

Jettie houdt de planning en organisatie van alle activiteiten scherp in de gaten en zet de puntjes op de i. Ze gaat voor kwaliteit zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Leindert Vogel

Leindert – recruitment adviseur

Met zijn HRM-achtergrond heeft Leindert een brede ervaring op het gebied van (verander)management, advies en recruitment. Inmiddels is hij enkele jaren werkzaam als zelfstandig adviseur met ruime ervaring bij de overheid (onder andere gemeenten) en in de onderwijs- en zorgsector.

Arianne Donkelaar

Arianne – junior adviseur

Zorgvuldigheid en efficiency zijn twee kernwoorden die Arianne het beste beschrijven. Ze is een jonge professional met een kritische en frisse blik. Arianne gaat voor het hoogst haalbare resultaat waarbij goedlopende processen centraal staan.  In haar werk is ze nieuwsgierig, sociaal en georganiseerd.