SLUIT JE ALS INTERIM-ADVISEUR ZORG AAN BIJ ONS ZZP-NETWERK 

Foqus Advies krijgt steeds meer uitdagende opdrachten! Als adviesbureau op het gebied van personeelsmanagement zien we veel verschillende organisaties én dus kansen voor interim-opdrachten. Daarom vergroten wij graag ons ZZP-netwerk met jouw expertise op beleidsniveau binnen de zorg. Ben jij nu of op termijn beschikbaar als Interim-adviseur Zorg? Sluit je aan bij het ZZP-netwerk van Foqus Advies.  


FOQUS ADVIES
 

Foqus Advies is in 2016 opgericht door Ferdinand Vroon. Hij wilde zich bewust inzetten voor maatschappelijke organisaties, zoals zorginstellingen, het onderwijs en semi-overheid. Binnen Foqus Advies werken we met een scherpe blik en foqus op het eindresultaat. Onze visie is dat mensen het kloppende hart van de organisatie zijn. Iedereen moet de zorg krijgen die hij of zij verdient. Gezamenlijk hebben wij het doel om een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij. 

Het team bestaat op dit moment uit zes medewerkers. Als adviesbureau op het gebied van personeelsmanagement bieden wij organisaties advies, uitvoering en projectmanagement op maat. Het huidige team wordt aangevuld met een ZZP-netwerk bestaande uit ongeveer 15 mensen. Hun expertise ligt binnen de zorg, HR en recruitment.  

FUNCTIE-INHOUD

Afhankelijk van de opdracht, ga jij aan de slag als Interim-adviseur Zorg bij een van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers hebben verschillende doelgroepen, zoals cliënten, vrijwilligers of leerlingen. Opdrachten sluiten dan ook hier op aan en zijn gericht op inhoudelijke en kwaliteit verhogende verbeteringen. Je kan denken aan de volgende werkzaamheden/opdracht:  

 • Optimaliseren van de klantreis 
 • Opstellen/optimaliseren zorgbeleid 
 • Kwaliteitsbewaking 
 • Uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek 
 • Verandertrajecten begeleiden en uitvoeren  
 • Verbeteren marktpositie

FUNCTIE-EISEN

De Interim-adviseur Zorg die wij zoeken voor het ZZP-netwerk van Foqus Advies beschikt over de volgende kwaliteiten:  

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als adviseur zorg
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau  
 • Je hebt affiniteit met projectmanagement of verandermanagement 
 • Je hebt inhoudelijke kennis van de zorg 
 • Je bent maatschappelijk betrokken 

ONS AANBOD

Het ZZP-netwerk van Foqus Advies biedt de mogelijkheid om jouw netwerk te vergroten. Onze opdrachtgevers zijn gevarieerd en kunnen bestaan uit 200 of 2000 medewerkers. Jouw rol kan beschikbaar komen om van goed naar beter op een afdeling te gaan, maar de kans bestaat dat je niet in een gespreid bedje terecht komt en er nog veel opgezet moet worden. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een passende opdracht vinden. 

VRAGEN?

Ben je enthousiast geworden en wil jij je graag aansluiten als Interim-adviseur Zorg bij ons netwerk? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Aan de hand van jouw gegevens nemen we snel contact met je op. Heb je nog vragen? Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0027531. Hopelijk spreken we elkaar snel!