SLUIT JE ALS INTERIM-ZORGMANAGER AAN BIJ ONS ZZP-NETWERK 

Foqus Advies krijgt steeds meer uitdagende opdrachten! Als adviesbureau op het gebied van personeelsmanagement zien we veel verschillende organisaties én dus kansen voor interim-opdrachten. Daarom vergroten wij graag ons ZZP-netwerk met jouw expertise op het gebied van zorgmanagement. Ben jij nu of op termijn beschikbaar als Interim-zorgmanager? Sluit je aan bij het ZZP-netwerk van Foqus Advies.  


FOQUS ADVIES
 

Foqus Advies is in 2016 opgericht door Ferdinand Vroon. Hij wilde zich bewust inzetten voor maatschappelijke organisaties, zoals zorginstellingen, het onderwijs en semi-overheid. Binnen Foqus Advies werken we met een scherpe blik en foqus op het eindresultaat. Onze visie is dat mensen het kloppende hart van de organisatie zijn. Iedereen moet de zorg krijgen die hij of zij verdient. Gezamenlijk hebben wij het doel om een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij. 

Het team bestaat op dit moment uit zes medewerkers. Als adviesbureau op het gebied van personeelsmanagement bieden wij organisaties advies, uitvoering en projectmanagement op maat. Het huidige team wordt aangevuld met een ZZP-netwerk bestaande uit ongeveer 15 mensen. Hun expertise ligt binnen de zorg, HR en recruitment.  

FUNCTIE-INHOUD

Afhankelijk van de opdracht, ga jij aan de slag als Interim-zorgmanager bij een van onze opdrachtgevers. De teams waar je leiding aan gaat geven bestaan gemiddeld uit 40-80 mensen. Je kan dan aan de volgende werkzaamheden/opdracht denken:  

 • Dagelijkse aansturing van personeel 
 • Ontwikkeling nieuwe (zorg)diensten en producten
 • Uitrollen zorg specifieke ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veranderende wet en regelgeving binnen de zorg 
 • Correcte uitvoering van bedrijfsvoering 
 • Beheren van het budget en realiseren doelstellingen 
 • Onderhouden netwerk, zowel intern als extern  
 • Optimaliseren zorgprocessen  

FUNCTIE-EISEN

De interim-zorgmanager die wij zoeken voor het ZZP-netwerk van Foqus Advies beschikt over de volgende kwaliteiten:  

 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring binnen de zorg, onderwijs of (semi) overheid 
 • Je hebt ervaring met het aansturen van teams 
 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau 
 • Je bent communicatief sterk, assertief en daadkrachtig
 • Je bent maatschappelijk betrokken

ONS AANBOD

Het ZZP-netwerk van Foqus Advies biedt de mogelijkheid om jouw netwerk te vergroten. Jouw rol kan beschikbaar komen binnen een goedlopend team, maar de kans bestaat dat je niet in een gespreid bedje terechtkomt en er nog veel slagen gemaakt kunnen worden. Onze opdrachtgevers zijn gevarieerd en kunnen bestaan uit 200 of 2000 medewerkers. Daarbij kan het zijn dat je komt te werken op een bestaande, goedlopende afdeling of waar alles nog opgezet moet worden. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een passende opdracht vinden. 

VRAGEN?

Ben je enthousiast geworden en wil jij je graag aansluiten als Interim-zorgmanager bij ons netwerk? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Aan de hand van jouw gegevens nemen we snel contact met je op. Heb je nog vragen? Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0027531 of per mail flexpool@foqus-advies.nl. Hopelijk spreken we elkaar snel!