Ga naar de inhoud

Vacature Adviseur Zorg

Foqus Advies krijgt steeds meer leuke opdrachten! Daarom zoeken wij een ondernemende Adviseur Zorg. Solliciteer direct op deze Vacature Adviseur Zorg!

WAT GA JE DOEN?

Als adviseur van Foqus Advies ga je aan de slag bij verschillende soorten (maatschappelijk betrokken) opdrachtgevers, met name binnen de zorg. Je vervult zelfstandig opdrachten op het gebied van personeelsmanagement, afhankelijk van jouw expertise. In een gesprek met de opdrachtgever achterhaal jij de behoeften en knelpunten binnen bijvoorbeeld de recruitmentafdeling. Op basis van dit gesprek schrijf jij een advies die je meestal zelf zal uitrollen in de organisatie. Denk hierbij aan het verbeteren van processen, het op de goede plek zetten van de juiste mensen en het sturen en coachen van medewerkers. Concrete voorbeelden van opdrachten zijn: het begeleiden van de implementatie van een Applicant Tracking System (ATS) en het uitrollen van een recruitmentcampagne. Een greep uit onze opdrachten en opdrachtgevers vind je hier.

WIE BEN JIJ?

Als adviseur bij Foqus Advies heb je een hart voor de zorg en werk je graag voor organisaties die zich op hun beurt weer inzetten voor anderen. Omdat jij direct bij deze opdrachtgever aan tafel zit, beschik jij over een grote mate van zelfstandigheid en stevige adviesvaardigheden. Jij bent een waardige gesprekspartner op ieder niveau.

WAT NEEM JE MEE?

  • Een WO-werk- en denkniveau, bij voorkeur richting HR of Bedrijfskunde;
  • Minimaal drie jaar werkervaring als adviseur op het gebied van data analytics, business intelligence, recruitment, HR, projectmanagement of verandermanagement;
  • Tot slot heb jij affiniteit met procesoptimalisatie, ben jij analytisch sterk, kan jij projectmatig werken en complexe zaken makkelijk maken.

WAAR GA JE WERKEN?

Foqus Advies is een adviesbureau op het gebied van personeelsmanagement. We bieden organisaties binnen de zorg advies, uitvoering en projectmanagement op maat.

Onze visie is dat mensen het kloppende hart van de organisatie zijn. We hebben als missie dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Ferdinand Vroon, eigenaar Foqus Advies: “Waarom ik begonnen ben met Foqus Advies? Ik wil er voor zorgen dat meneer Jansen iedere dag gedoucht kan worden. We willen bijdragen aan de bouw van sterke organisaties die goede zorg kunnen leveren.”

Het team van Foqus Advies is klein en hecht. Het bestaat uit drie bevlogen adviseurs en een marketeer. Wij werken samen op een open, persoonlijke manier. Ieders input wordt op waarde geschat. Wij vinden het belangrijk dat ook jij de ruimte krijgt om jezelf als adviseur verder te ontwikkelen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je komt in een gedreven team met een open en informele cultuur. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en om jezelf te ontwikkelen als expert. Door de afwisselende opdrachten neem je een kijkje in de keuken van verschillende organisaties en heb je toch de voordelen van een vast team van adviseurs in Driebergen.

WAT KRIJG JE?

  • Alles wat jij nodig hebt om je werk goed te doen: een laptop, mobiel en NS-Business Card;
  • Een salaris tussen de €2.800,- en €3.600,- per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
  • Een bonusregeling op maat en een volledige reiskostenvergoeding;
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget.

EN NU?

Spreekt deze vacature Adviseur Zorg je aan? Solliciteer dan via dit formulier. Heb je vragen, dan kun je Ferdinand Vroon (directeur) bereiken via 085-002 75 31.