Arianne is een professional met een kritische en frisse blik. Zorgvuldigheid en efficiency zijn twee kernwoorden die haar het beste beschrijven. Arianne gaat voor het hoogst haalbare resultaat waarbij goedlopende processen centraal staan.  In haar werk is ze nieuwsgierig, sociaal en georganiseerd.

Maak kennis met Arianne

Ik ben geboren in Woudenberg en hier nog steeds met veel plezier woonachtig. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Ik ben gek op reizen en bezoek graag een festival. Om te ontspannen kijk ik graag een film, lees ik een boek of ga ik de natuur in.

In juni 2018 heb ik de Bachelor Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs afgerond aan Saxion University of Applied Sciences in Deventer. In deze vier jaar heb ik veel geleerd op het gebied van marketing, management, operations, HR en de toeristische branche. Mijn stage heb ik volbracht in een hotel in Apeldoorn als Front Office Medewerker en mijn Minor heb ik gevolgd aan de Queen Margaret University in Edinburgh.

Nadat ik mijn diploma in ontvangst heb genomen, ben ik aan de slag gegaan bij Dag1 als Trainee Recruiter. In zes maanden werd ik opgeleid tot volwaardig recruiter en heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Na anderhalf jaar heb ik de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Voordat ik de vacatures in dook, ben ik vijf weken naar Liverpool geweest voor een cursus Zakelijk Engels. Een gave ervaring!

Na mijn terugkeer in Nederland ging ik expliciet op zoek naar een functie als Adviseur om mijn kennis te delen en een rol te spelen in de optimalisatie van een Recruitment/HR afdeling. En zo stuitte ik op de vacature bij Foqus Advies! Sinds april 2020 werk ik met veel plezier bij Foqus Advies en heb ik verschillende opdrachten mogen vervullen. In juli 2022 heb ik naast mijn functie als medior adviseur, de deeltijd Master Management afgerond aan de Open Universiteit.

Wil je meer over mij en mijn werkzaamheden weten? Bekijk mijn LinkedIn-pagina.Kennismaken met Arianne?

Neem gerust contact op via 06 48 43 71 86 of arianne@foqus-advies.nl.