Profila Zorggroep Foqus AdviesBij Profila Zorggroep biedt Leindert als adviseur ondersteuning om recruitment organisatiebreed verder op te zetten. Hij zorgt er voor dat beleid en processen geactualiseerd en/of ontwikkeld worden. Een uitdagende, afwisselende opdracht met als doel een duurzaam resultaat voor de recruitment van Profila Zorggroep.

Wie is Leindert Vogel?

Leindert VogelLeindert heeft bijna vijftien jaar ervaring op het gebied van HRM, recruitment en (verander) management in zowel profit als non-profit organisaties.

De afgelopen jaren is hij vooral werkzaam geweest binnen het sociaal domein, zorg, overheid en voor verschillende social enterprises. Hij heeft altijd de ambitie om zowel zakelijk als sociaal met elkaar te verbinden en samen met zijn opdrachtgevers maatschappelijk winst te realiseren.

Leindert ondersteunt opdrachtgevers bij interim-management en adviesopdrachten op het gebied van mens en organisatie. Bijvoorbeeld binnen het vakgebied HRM en recruitment, maar ook op het terrein van inclusiviteit en diversiteit, re-integratie en loopbaancoaching.

In de rol als strategisch adviseur, recruitment adviseur of interim-manager/directeur kan hij organisaties in de zorg, sociaal domein of semi-overheid helpen om klaar te zijn voor vernieuwingen in hun sector. Hij doet dit altijd met een brede blik naar buiten, maar ook met veel aandacht voor de mensen in de organisatie.

Leindert is laagdrempelig, ondernemend, communicatief vaardig, analytisch, strategisch, vernieuwend en energiek. Hij draagt graag zijn steentje bij aan vernieuwing van organisaties die het maatschappelijke belang dienen.

Interesse?

Heeft u een opdracht voor Leindert op het gebied van HRM of recruitment? Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek: 06 22 41 25 28 of Leindert@foqus-advies.nl